Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Binnenhof Opent Deuren Voor Dag Van De Bouw 2024

Binnenhof opent deuren voor Dag van de Bouw 2024

Cultureel erfgoed behouden na ingrijpende renovatie

800 jaar geschiedenis komt tot leven

Op zaterdag 8 juni 2024 krijgen bezoekers een exclusief kijkje achter de schermen van de renovatie van het Binnenhof. Dit iconische rijksmonument ondergaat een ingrijpende transformatie om de komende eeuwen weer een plek te zijn waar onze geschiedenis leeft en ademt.

Tijdens de Dag van de Bouw zullen de deuren van het Binnenhof voor het eerst opengaan tijdens de renovatiewerkzaamheden. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe het historische gebouw wordt aangepakt en gerestaureerd, terwijl de verhalen achter 800 jaar Nederlandse geschiedenis tot leven komen.

De renovatie van het Binnenhof is een gigantische operatie die ervoor zorgt dat dit culturele erfgoed behouden blijft voor toekomstige generaties. Na voltooiing kunnen gebruikers weer op een veilige en moderne manier gebruikmaken van de gebouwen, terwijl het historische karakter behouden blijft.

De Dag van de Bouw is uw kans om een kijkje te nemen achter de schermen van dit bijzondere project en de ambachtslieden te ontmoeten die het Binnenhof in zijn oude glorie herstellen. Mis deze unieke gelegenheid niet en verzeker u van uw gratis tickets via de website van Bouwend Nederland.


Comments